Google таємно випустив додаток «Перейти на Android» для iPhone.

Google тепер має власну програму «Перейти на iOS» для тих, хто хоче «Перейти на Android».

Google тихо запустив безкоштовний додаток для iOS під назвою Switch to Android, який допомагає легко переносити інформацію з iPhone на пристрій Android. Вам не доведеться турбуватися про підключення телефонів за допомогою кабелю, оскільки додаток працює бездротово, повідомляє 9to5Google.

Що таке Перехід на Android?

Опис додатка Android App Store:

«Додаток Switch to Android від Google допомагає швидко та безпечно перемістити ваші найважливіші типи даних — фотографії, відео, контакти та події календаря — на абсолютно новий пристрій Android без зайвих кабелів. Додаток також проведе вас через інші важливі кроки з налаштування вашого пристрою, як-от вимкнення iMessage, щоб ви не пропускали текстові повідомлення від друзів та родини». 
За даними 9to5Google, це програма, яка не включена в список, і це правда. Мені поки не вдалося знайти його під час перегляду App Store, що може свідчити про те, що це програма, яка не входить до списку. Однак ви можете завантажити її, зайшовши в App Store, натиснувши тут. Google поки не прокоментував це питання.

З 2015 року Apple запропонувала подібну програму під назвою «Move to iOS», щоб допомогти користувачам перейти з Android на iPhone. Інструкція: https://support.apple.com/uk-ua/HT201196

Як перейти з Android на iPhone?

На даний момент, є лише англомовне відео від ресурсу 9to5Google, яке показує, як працює додаток:


Отправить комментарий

Добавлять новые комментарии запрещено.*

Новые Старые