Як відновити дані, якщо Windows комп'ютер або ноутбук не завантажується, зависає, дає збій?

У цьому відео я розповім, як відновити дані із комп'ютера, який не запускається. Як створити свою завантажувальну флешку з набором утиліт для відновлення даних за допомогою Windows PE. Як завантажитись з такої флешки та як відновити дані❓ 

👉 Як відновити недавно видалені файли на комп’ютері? - https://hetmanrecovery.com/uk/recover...

Коли комп'ютер або ноутбук не завантажується та дає збій, перш за все потрібно виключити можливість наявності проблем з м'яким забезпеченням системи. Для цього варто спробувати перезавантажити комп'ютер та виконати наступні дії:

  • Використовуйте відновлення системи. Якщо на комп'ютері встановлене операційна система Windows, ви зможете скористатися утилітою відновлення системи, яка дозволяє відновити стабільність комп'ютера до попереднього стану. Цю утиліту можна використовувати як при завантаженні системи, так і в режимі безпечного запуску.
  • Використовуйте автоматичний запуск відновлення системи. Ця функція дозволяє запустити відновлення системи безпосередньо з екрану завантаження Windows, якщо він не завантажується. Для виклику меню вибору потрібно встановити стандартний тайм-аут завантаження та після його закінчення натиснути клавішу F8. Потім вибрати пункт відновлення системи.
  • Використовуйте загрузочний диск або флеш-диск. Якщо нічого не допомагає, спробуйте завантажити комп'ютер або ноутбук з закріпленим накопичувачем або флеш-накопичувачем Windows. За допомогою цих інструментів можна виконати загрузку системи або отримати доступ до файлів на жорсткому диску для їхнього збереження на зовнішній накопичувач.
  • Відновлюйте дані за допомогою EaseUS Data Recovery Wizard. Якщо відновлення системи не допомагає та хочете зберегти важливі дані зі свого збереження, відновити видалені фотографії, відео та документи з некоректно працюючого накопичувача можна за допомогою EaseUS Data Recovery Wizard. Ця програма дозволяє відновити файли зі зберігання на жорсткому диску, НДД та USB-flash або будь якого іншого зовнішнього носія даних.

У разі, коли нічого не допомогло і ваш комп'ютер або ноутбук все ще дає помилки, найважливіше не панікувати та звернутися до фахівців для діагностики проблеми.

Отправить комментарий

Добавлять новые комментарии запрещено.*

Новые Старые