Топ програм для відновлення даних з APFS диска або як відновити Apple MacOs диск у Windows.

У цьому відео ми поговоримо про файлову систему APFS. Розберемо її структуру та які зміни вона отримала порівняно з попередньою HFS+. Розглянемо відновлення даних на диску з файловою системою APFS, особливості та проблеми їх відновлення. А також проведемо порівняння програм відновлення даних з APFS розділів. 

🥇 Hetman Partition Recovery – https://hetmanrecovery.com/uk/hard-dr... 

🥇 Програма для відновлення файлів з APFS, HFS+ дисків - https://hetmanrecovery.com/uk/macos-a... 

👉 Топ програм для відновлення даних на ApFS диску - https://hetmanrecovery.com/uk/recover...

APFS (Apple File System) - це нова файлова система, розроблена Apple для своїх комп'ютерів. Якщо ви втратили дані з APFS диска на Mac, але хочете їх відновити на Windows, можна використовувати спеціальні програми. Ось кілька найкращих програм для відновлення даних з APFS диска та інструкції, як відновити Apple MacOs диск у Windows.

  1. EaseUS Data Recovery Wizard - це високопродуктивні програми для відновлення даних з APFS диска. Програма відновлює втрачені фото, відео, документи, архіви і ін. Щоб відновити дані з APFS диска у Windows, просто підключіть його до ПК, запустіть EaseUS Data Recovery Wizard та скануйте диск. Після цього виберіть необхідні файли для відновлення.
  2. Disk Drill - ця програма для відновлення даних дозволяє відновлювати дані з APFS диска на Mac та Windows. Програма може відновлювати файли з відформатованого диска, видалених підпапок, вихідних файлів та з потужною опцією сканування. Вона підтримує роботу з дисками, картами пам'яті та USB-накопичувачами.
  3. R-Studio - ця програма для відновлення даних підтримує роботу з APFS дисками та картою пам'яті на Mac і Windows. Програма може відновлювати файли з відформатованого диска, вставити вихідний файл, відновлення розділів та файлів вільних ресурсів.

Інструкції, як відновити Apple MacOs диск у Windows:

  1. Підключіть ваш APFS диск до комп'ютера з Windows за допомогою відповідного кабелю.
  2. Завантажте та встановіть одну з програм відновлення даних з APFS диска, перелічених вище.
  3. Відкрийте програму та виберіть диск для сканування.
  4. Зачекайте, поки програма завершить сканування диска та побудує список втрачених файлів.
  5. Виберіть файли, які ви хочете відновити, а потім натисніть кнопку Відновити.
  6. Виберіть папку для збереження відновлених файлів та дочекайтеся завершення процесу.

Зверніть увагу, що якість відновлених даних може залежати від ступеня пошкодження диска та того, наскільки швидко ви почали відновлювати файли після їх втрати.

Отправить комментарий

Добавлять новые комментарии запрещено.*

Новые Старые