Відновлення файлів AI, SVG, EPS, PSD, PSB, CDR (Illustrator, Photoshop, CorelDraw).

Це відео про те, як не втратити, зберегти, створити резервну копію або відновити втрачені файли Adobe Photoshop, Adobe Illustrator та CorelDraw. 

👍 Hetman Partition Recovery - https://hetmanrecovery.com/uk/hetman_... 

👍 Відновлення файлів Adobe Photoshop *.psd, *.psb - https://hetmanrecovery.com/uk/recover... 

👍 Відновлення файлів Adobe Illustrator: *.ai, *.eps, *.ait, *.svg - https://hetmanrecovery.com/uk/recover...

Якщо ви втратили файли з формату AI, SVG, EPS, PSD, PSB, CDR (Illustrator, Photoshop, CorelDraw) і хочете їх відновити, існують деякі програми та інструменти, які можуть допомогти вам у цьому. Ось список кількох з найкращих програм для відновлення файлів відразу від розробників цих програм.

  • Adobe Illustrator - програма Adobe Illustrator має вбудовану функцію автоматичного відновлення файлів. Якщо працюючий файл Illustrator аварійно завершиться без збереження, при наступному запуску програма автоматично збереже створені файли в папках "Illustrator Recovery" або "Recovered Files", що знаходяться в папці приложения Adobe Illustrator.
  • Adobe Photoshop - та сама функція автовідновлення також доступна у програмі Adobe Photoshop. Якщо було створено автоматичне зображення файла Photoshop перед аварійним завершенням роботи, при запуску програми наступного разу відкриється попередньо збережене зображення.
  • CorelDRAW - програма CorelDRAW також має можливість автовідновлення файлів. При кожному завершенні роботи з файлом, програма автоматично створює новий файл з розширенням CDR та зберігає його у папці з іменем збереженого файлу та датою.
  • EaseUS Data Recovery Wizard - цей інструмент призначений для відновлення втрачених або видалених файлів в оригінальному форматі, що входять до складу багатьох графічних програм. Програма визнає формати AI, SVG, EPS, PSD, PSB, CDR та багато інших та дозволяє відновлювати файли, в яких були втрачені або вилучені дані.
  • Hetman Partition Recovery - програма Hetman Partition Recovery доступна для відновлення втрачених графічних файлів з мережевих накопичувачів, зовнішніх жорстких дисків, USB-накопичувачів та будь-яких інших джерел. Ця програма визнає формати AI, SVG, EPS, PSD, PSB, CDR та багато інших та дозволяє відновлювати файли, навіть якщо їх було великою мірою пошкоджено.

Ці програми можуть значно поліпшити шанси на відновлення ваших втрачених або видалених графічних файлів. Завжди тримайте свої файли у грамотно створеному дублюванні та закладайте свій додатковий час, який буде потрібний для збереження своїх графічних проектів, щоб вони не потрапили в ризик втрати даних.

Отправить комментарий

Добавлять новые комментарии запрещено.*

Новые Старые