Як відновити відео файл програмою для Windows, на Android смартфоні або планшеті?

Це відео про те, як відновити випадково видалений відео файл з жорсткого диска, флешки або карти пам'яті. Розглянемо способи відновлення файлів з відеокамери або реєстратора, а також що робити, якщо відеофайл видалено з Android пристрою.

👉Hetman Partition Recovery – https://hetmanrecovery.com/uk/hard-dr...


Відновлення відео файлів може бути різним на різних пристроях. Нижче наведено кілька кроків, які можна виконати для відновлення відео файлів на Windows, Android смартфоні або планшеті.

Відновлення на Windows:

  • Використайте програму Recuva. Recuva - це безкоштовна програма для відновлення втрачених файлів на ПК, включаючи відео файли. Завантажте і встановіть програму, виберіть диск або папку, де знаходиться відео файл, та запустіть процес сканування. Після завершення сканування програма покаже список знайдених файлів, включаючи відео файли. Оберіть файли, які вам потрібні, та збережіть їх на безпечної місце.
  • Використайте програму Stellar Data Recovery. Stellar Data Recovery - це програма з платним доступом до повної версії, яка може бути корисною для відновлення великих та важливих відео файлів. Встановіть програму та запустіть процес сканування, вибравши диск або папку, де знаходиться втрачений відео файл. Після завершення сканування програма покаже список знайдених файлів. Ви можете відновити вибрані файли та зберегти їх на безпечної місце.

Відновлення на Android смартфоні або планшеті:

  • Використайте програму DiskDigger для Android. DiskDigger для Android - це безкоштовна програма для відновлення втрачених файлів на Android пристроях. Встановіть програму з маркету Play Store, запустіть процес сканування пам'яті вашого пристрою та виберіть режим "Відео файли". Після завершення сканування програма покаже список знайдених файлів, включаючи відео файли. Оберіть файли, які вам потрібні, та збережіть їх на безпечної місце.
  • Використайте програму EaseUS MobiSaver for Android. EaseUS MobiSaver for Android - це програма з платним доступом до повної версії, яка може бути корисною для відновлення великих та важливих відео файлів. Встановіть програму, підключіть своє Android пристрій до комп'ютера та запустіть процес сканування. Після завершення сканування програма покаже список знайдених файлів. Ви можете відновити вибрані файли та зберегти їх на безпечної місце.

Крім програм, є багато інших варіантів для відновлення відео файлів на різних пристроях. Однак, варто пам'ятати, що шанси на відновлення відео файлів можуть залежати від того, з яких причин вони були втрачені. Наприклад, якщо відео файл був випадково видалений або він втратився при краху системи, то шанси на відновлення високі. Але якщо файл був перезаписаний новими даними, то його відновити буде майже неможливо.

Також, важливо можливий причини втрати відео файлу і спробувати їх усунути. Наприклад, якщо причиною було пошкодження SD карти на Android пристрої, то слід перевірити карту на наявність помилок в системі файлів за допомогою інструментів, які надаються самим Android пристроєм.

Отже, відновлення відео файлів на різних пристроях може залежати від багатьох факторів, включаючи тип файлу, причину його втрати та метод відновлення. Пріоритетним завжди повинно бути попередження втрати даних шляхом регулярного резервного копіювання, що на довготривалий термін збереже важливі файли та інформацію в безпеці.

Отправить комментарий

Добавлять новые комментарии запрещено.*

Новые Старые