Відновлення даних з USB флешки після випадкового видалення, форматування або вірусної атаки.

Дивіться як відновити файли з USB флешки після видалення файлів, форматування або вірусної атаки. 

👉 Hetman Partition Recovery - https://hetmanrecovery.com/uk/hard-dr...

👉 USB флешка не читається – як відновити дані? - https://hetmanrecovery.com/uk/recover... 

👉 Як відновити дані з пошкодженої карти пам’яті чи USB-накопичувача? - https://hetmanrecovery.com/uk/recover... 

👉 Збій USB-накопичувача та відновлення даних з пошкодженої або неробочої флешки - https://hetmanrecovery.com/uk/recover... 

Відновлення даних з USB флешки після випадкового видалення, форматування або вірусної атаки - це завдання, яке можна розв'язати за допомогою різних методів. Ось кілька кроків, які можуть допомогти відновити дані з USB флешки:

  1. Використовуйте програми для відновлення даних: є безліч програм для відновлення даних, які допоможуть відновити втрачені файли з USB флешки. Наприклад, програми EaseUS Data Recovery, Recuva, Disk Drill та інші.
  2. Використання командного рядка: в Windows можна використовувати командний рядок для відновлення файлів. Натисніть "Win + R", введіть команду "cmd" і відкрийте командний рядок. Введіть команду "chkdsk /f <літера вашої USB флешки>:", де <літера вашої USB флешки> - літера, де ваша флешка зберігається. Ця команда запустить процес сканування та відновлення файлів.
  3. Використання антивірусного програмного забезпечення: якщо втрата даних на USB флешці сталася через вірусну атаку, можна використовувати антивірусне програмне забезпечення, щоб сканувати флешку та видалити віруси.
  4. Ручне відновлення: якщо файл було випадково видалено або флешка була відформатована, можна відновити файли вручну. За допомогою програми TestDisk можна відновити видалену частину таблиці розміщення файлів (FAT, NTFS тощо) на флешці. Після відновлення таблиці розміщення можна відновити файли за допомогою будь-якої програми для відновлення даних.

Важливо запам'ятати, що після втрати даних на USB флешці кращим вирішенням буде не записувати нові файли на цю флешку. Таким чином, ви запобігаєте змінам у файловій системі флешки та максимізуєте шанси на відновлення даних. Також необхідно регулярно робити резервні копії важливих даних, щоб запобігти їх втраті в майбутньому.

Отправить комментарий

Добавлять новые комментарии запрещено.*

Новые Старые