Як відновити дані із віртуальних машин Linux KVM? Встановлення KVM, налаштування віртуальної машини.

Дивіться як встановити модулі ядра гіпервізора QEMU-KVM та менеджер віртуальних машин в операційній системі Linux. А ще як створити віртуальну машину з Windows і як відновити дані з диска віртуальної машини KVM. KVM (віртуальна машина на основі ядра) — це рішення для повної віртуалізації з відкритим кодом для систем Linux. Подібно до VirtualBox і VMware Workstation, KVM — це інфраструктура віртуалізації для ядра Linux, яка перетворює його на гіпервізор. Гіпервізор, такого типу, дозволяє користувачам запускати ізольовані екземпляри інших операційних систем усередині хост-системи. Менеджер віртуальних машин - це програма з графічним інтерфейсом, яка потрібна для управління віртуальними машинами, за її допомогою ви зможете керувати віртуальною машиною як локально, так і по мережі, наприклад, за протоколом SSH. Якщо з якихось причин ви не можете встановити VirtualBox або VMware на Linux, ви можете спробувати KVM. Далі у відео я детально покажу, як встановити модулі для повноцінної роботи KVM на прикладі Ubuntu 20.04. 

👉 Hetman Partition Recovery - https://hetmanrecovery.com/uk/hard-dr...

Для відновлення даних із віртуальних машин Linux KVM необхідно виконати кілька кроків:

  1. Встановити KVM - для цього виконайте наступну команду в терміналі: sudo apt-get install kvm qemu-kvm libvirt-bin
  2. Створити віртуальну машину - для цього скористайтеся інструментами, такими як Virt-manager або Virsh. Налаштування віртуальних машин залежить від конкретних потреб користувача, тому наводити докладний опис цього процесу важко. Зверніть увагу на вибір операційної системи, обсяг і тип архівування, настройки вмісту тощо.
  3. Відновіть дані - щоб відновити дані, спочатку необхідно відкрити вільний термінал віртуальної машини, потім використовуйте команду для копіювання файлів з резервної копії до потрібного розділу вашого віртуального диска.
  4. Перевірте збережені дані - для підтвердження того, що дані були відновлені успішно, переконайтеся, що всі файли та папки збережені та запущені на вашій віртуальній машині.

Якщо у вас виникають проблеми з налаштуванням віртуальних машин або відновленням даних, радимо звернутися до фахівців з відновлення даних або до команди підтримки KVM/QEMU. Однак, зазвичай, відновлення файлів регулярно з резервних копій є ефективним методом для запобігання втраті даних в KVM.

Отправить комментарий

Добавлять новые комментарии запрещено.*

Новые Старые