Як створити завантажувальну USB флешку для встановлення Windows 11?

Раніше, вже розглядали:

Для створення завантажувальної флешки з Windows 11 можна використовувати кілька різних способів: за допомогою офіційної утиліти MediaCreationTool або інших інструментів, якщо у вас вже є завантажений ISO образ з системою. 

👉 Програми для відновлення даних з Windows 11 – https://hetmanrecovery.com/uk/ 

👉 Як створити завантажувальну USB флешку для встановлення Windows 11 - https://hetmanrecovery.com/uk/recover... 

Створення завантажувальної USB флешки для встановлення Windows 11 - це досить простий процес. Ось кроки, які потрібно виконати:

  1. Завантажте Microsoft Media Creation Tool зі сторінки https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows11 та запустіть його.
  2. Оберіть опцію для створення інсталяційного носія (Create installation media) та натисніть кнопку "Далі" (Next).
  3. Оберіть мову, архітектуру платформи та виділення параметрів які відповідають вашому пристроєві та натисніть "Далі" (Next).
  4. Оберіть тип носія, у цьому випадку оберіть "USB флешка" (USB flash drive) та натисніть "Далі" (Next).
  5. Оберіть підключений до комп'ютера USB-накопичувач, на який буде записаний ISO-образ Windows 11. Важливо пам'ятати, що усі дані на цьому накопичувачі будуть видалені, тому зробіть резервну копію всіх важливих даних. Після цього, натисніть "Далі" (Next).
  6. По завершенні збереження файлів у папці і на USB вибраному Вами збереження потрібно переходити на USB відображену вам в налаштуваннях, та копіювати всі файли з завантаженням раніше збереженого завантажувального образу WIndows 11 на вашу флешку
  7. Зараз для запуску Windows 11 на вашому пристрої з даних USB-накопичувача, увімкніть ваш комп'ютер та оберіть вашу флешку в списку пристроїв запуску пристрою.

Через кілька хвилин ваш пристрій налаштує та інсталює нову операційну систему. Також нагадуємо Вам, що рекомендується зробити резервну копію всіх важливих даних перед установкою нової операційної системи, на випадок несподіваних ситуацій.

Отправить комментарий

Добавлять новые комментарии запрещено.*

Новые Старые