Стабільний хостинг FREEhost.UA для сайтів за доступними цінами на SSD дисках.

Хостинг для невеликих сайтів та сайтів на CMS.

Якщо ви займаєтеся розробкою сайтів, вам не обійтися без стабільного і недорогого хостингу. Починаючи працювати в 2014 році з хостинг-провайдером FREEhost.UA, отримав великий позитивний досвід роботи з даними хостингом. Проста і зручна панель управління сайтами, доступ по SSH і FTP. Гнучкі налаштування PHP. Захист від різного роду атак на сайти, безкоштовний CDN для прискорення роботи сайтів, антивірусний захист і проста установка SSL сертифікату. Все це робить даного хостинг-провайдера – одним з кращих. Якщо ви, шукайте хостинг для сайту, вам варто замовити хостинг на сайті FREEhost.UA і отримати свій позитивний досвід.
Одна з переваг, це можливість при виборі тарифних планів, отримати домен в подарунок. Також, у даного хостингу, доступний недорогий хостинг для невеликих сайтів.
Якщо ви створюєте сайти на Wordpress, або ви власник свого сайту і шукайте стабільний і недорогий хостинг, ви можете обрати зручні тарифи для CMS.
При будь-яких питаннях, що виникли, ви завжди можете звернутися до технічноъ підтримки і отримати відповідь.
В цілому, хостинг FREEhost.UA дозволяє максимально просто управляти своїми сайтами і є ідеальним вибором, для розміщення як статичних сайтів так і сайтів на CMS.
Якщо у вас вже є свій сайт і ви думаєте про те, щоб змінити свій хостинг, ви можете звернутися в компанію FREEhost.UA і вам допоможуть перенести ваш сайт і налаштувати його на новому хостингу.

Якісний український хостинг FREEhost.UA за доступними цінами – надійний вибір для розміщення невеликих сайтів і сайтів на CMS.

Для невеликих сайтів, потрібен стабільний і невимогливий хостинг, який би дозволив з мінімальними фінансовими витратами, забезпечити безперебійну роботу сайту. Варто також врахувати, що для невеликих сайтів, немає необхідності купувати дорогий тарифний план хостингу. Однак, при пошуку надійного рішення, нерідко можна помітити, що хостинг-провайдери, не пропонують відповідних тарифів для невеличких сайтів. Якщо ж вдається знайти підходящий хостинг для сайту, часто хостинг-провайдер надає неякісні послуги для таких сайтів, з максимальними обмеженнями. Як слідство, сайт починає працювати дуже повільно, що є вкрай негативним явищем. Багатогодинні листування з технічною підтримкою такого хостингу, закінчуються тим, що потрібно перейти на більш дорогий тариф. 

Вибір хостингу.

З 2014 року, вперше зіткнувся з необхідністю знайти надійний і недорогий хостинг для своїх сайтів. Головним критерієм для мене при виборі хостингу, були досить невисока вартість за тарифний план і надійна робота сайтів на обраному тарифному плані хостингу. Також, хотілося україномовну/російськомовну технічну підтримку, і щоб сайт розміщувався не за «бугром». Після місячних пошуків, зупинив свій вибір на FREEhost.UA. Хостинг-провайдер FREEhost.UA – справжній український хостинг. FREEhost.UA надає хостинг для сайтів більше 15 років. Головна конкурентна перевага даного хостинг-провайдера – власний дата-центр. Адже ви швидше за все знаєте, що багато хостинг-провайдери в країнах СНД, працюють по реселлер програмі, орендуючи сервера в Нідерландах, Німеччині, США... Або, мають свої невеликі «дата-центри» в підвалах або офісних приміщеннях, де немає навіть елементарного електрогенератора на випадок вимкнення світла. Власний надійний дата-центр FREEhost.UA відповідає стандарту Tier 2+, дозволяє менше залежати від факторів, на які не може вплинути орендар серверів у інших хостинг-провайдерів. Відмінною особливістю є і те, що управління послугами здійснюється через просту і зручну панель управління хостингом власної розробки. Хостинг панель підтримує українську та російську мову. 

Тарифи на хостинг.

У хостинг-провайдера FREEhost.UA, є недорогий тариф для невеликих сайтів, що дозволяє розмістити свій сайт, без зайвих фінансових витрат. Невеликі сайти на FREEhost.UA працюють стабільно і без затримок. Великий плюс також і в тому, що вам не потрібно буде постійно звертатися за допомогою до технічної підтримки, адже все буде працювати швидко і стабільно. З великою кількістю додаткових тарифних планів, можна ознайомитися на сайті хостинг-повайдера FREEhost.UA.

Мій чесний відгук про хостинг-провайдера FREEhost.UA.

Займаюся розробкою статичних сайтів з 2014 року. За цей час, стабільно на протязі не одного року, працюю з хостинг-провайдером FREEhost.UA. За час роботи, було кілька глобальних збоїв в роботі хостинга. Про це, можна знайти інформацію в Мережі. Однак, виниклі проблеми, були оперативно вирішені і з боку компанії, була надана компенсація. Хтось скаже, що це все погано. Однак, будь-якома мисляча людина розуміє, що проблеми бувають всюди. Такі гіганти як Google, Яндекс, Instagram мають часом труднощі в роботі своїх сервісів. Однак, на мій погляд ознака стабільної компанії, яка йде вперед, заключається в тому, що вона, не дивлячись на проблеми - вирішує їх, робить висновки і прикладає зусилля, щоб подібне не сталося знову і мінімізує максимально збиток.
Зі свого боку, розміщую всі свої невеликі сайти і невеликі сайти клієнтів, на даному хостингу. Недорогий і стабільний хостинг, для невеликих сайтів.
Ви також можете ознайомитись з відгуками про хостинг-провайдера FREEhost.UA на Google Картах.

Отправить комментарий

Добавлять новые комментарии запрещено.*

Новые Старые