Ви зможете створити на конструкторі Landing Page - самостійно.

uLanding - зручний сервіс для створення Лендінга.

Легка і функціональна платформа для маркетологів, підприємців і просто новачків, дозволяє створювати сторінки, які дійсно продають! Ви зможете створити на конструкторі Landing Page - самостійно.

Скоротіть свої витрати при створенні власного Лендінзі.

Головна перевага uLanding - низький поріг входження, який дійсно дозволяє створювати якісні Лендінги без залучення дизайнерів і верстальників. Це дозволяє значно скоротити витрати при створенні власного Лендінга. 


З конструктором для створення Лендінга uLanding, у вас дійсно буде простий інструмент, для швидкого створення вражаючих сторінок LandingPage буквально в кілька кліків без значних фінансових витрат, які дійсно продають.
Конструктор дозволяє зібрати ліди в одному зручному інтерфейсі, а за допомогою вбудованої аналітики, ви зможете підвищувати ефективність вашого Лендінга. Ви можете оцінити весь функціонал, створивши Лендінг безкоштовно і протестувати його протягом 7 днів.

Створити Лендінг - Часті питання.

✓ Які сайти можна створити на конструкторі uLanding? uLanding - це професійний конструктор для створення Лендінгів з високою конверсією. Сервіс дозволяє проводити А/Б тестування, запускати експерименти, відстежувати статистику і вивчати аналітику для підвищення ефективності Лендінга. 

✓ Які переваги конструктора uLanding?

  • Зручна подача статистики по лідам у відсотках за обраний період;
  • Можливість тестування декількох сторінок, ручне завершення тесту або завершення за параметрами;
  • Детальна статистика до кожної сторінки з урахуванням джерел трафіку;
  • Набір блоків і віджетів, відповідний для реалізації ефективних структур односторінкових сайтів;
  • Відмінна якість адаптивних шаблонів;
  • Можливість роздільного редагування мобільної і десктопної версії сайту;
  • Можливість вставки свого коду на сторінку;
  • Підтримка динамічного тексту і спливаючих вікон;
  • Зручно реалізована робота з прелендінгами;
  • Безкоштовні повідомлення по SMS;
  • Доступний вбудований магазин від Ecwid;
  • Гарний набір інтеграцій з соціальними сервісами;
  • Синхронізація з amoCRM;
  • Бекап сторінки в 1 клік;
  • Компетентна і доступна підтримка.

✓ Кому підійде конструктор uLanding? Конструктор Лендінзі uLanding, буде незамінним інструментом для підприємців, які прагнуть створити якісний Лендінг з мінімальними витратами. Переваги конструктора Лендінга uLanding зможуть також оцінити маркетологи, розробники клієнтських сайтів і просто новачки, охочі себе спробувати на ниві арбітражу.
uLanding орієнтований не тільки на маркетологів, а й на новачків, охочих спробувати свої сили на зборі конверсії.

✓ Чи можна протестувати безкоштовно конструктор uLanding? З повним функціоналом конструктора сайтів uLanding, можна безкоштовно ознайомиться протягом 7 днів тестового періоду.

Чи можна створити Лендінг безкоштовно?

Створити якісний Лендінг безкоштовно, та ще й на конструкторі Лендінгів - нездійсненна мрія. Для отримання якісного продукту, необхідні витрати. Безкоштовний конструктор Лендінгів, може запропонувати вам максимально урізаний функціонал, що не дасть вам можливості створити якісний Лендінг, який досягатиме ваших цілей. Лендінг створити безкоштовно на конструкторі, можна тільки на пробних тарифах з повним функціоналом, щоб визначитись з вибором конструктора Лендінгів. В такому випадку, варто звернути увагу на конструктор Лендінгів - uLanding. Це якісний продукт, що дозволяє створювати самостійно робочі Лендінги. Достатній вибір готових шаблонів, повністю адаптивних під всі пристрої. Спливаючі форми, форми зв'язку, віджети і інтеграції - це тільки частина функціоналу.
Вам варто спробувати конструктор uLanding безкоштовно, скориставшись пробним періодом на 7 днів. Цього буде достатньо, щоб оцінити весь функціонал конструктора Лендінзі. І хоча створити Лендінг безкоштовно не вийде, можна спробувати створити безкоштовно Лендінг, використовуючи 7 днів пробного періоду від uLanding. 

Де замовити розробку сайту? 

На просторах СНД, є безліч фріланс бірж, де можна знайти виконавців для виконання поставлених завдань. Якщо ви, хочете замовити розробку сайту за доступною ціною і отримати прийнятний результат, ось список одних з перевірених часом фріланс бірж, де ви зможете знайти досвідчених виконавців, за доступною ціною і зробити безпечну угоду. 

  • Біржа фріланс послуг. Варто розглянути для жителів України (багато виконавців з України). Одна з надійних бірж фріланса в СНД. В цілому, дана біржа, працює з клієнтами і виконавцями з усіх країн колишнього СРСР. Дискримінації на біржі, з політичних відмінностей - немає. Тут цінують як замовників, так і виконавців. Дізнатися більше... 
  • Вважається біржа фріланса №1 в Росії. Працює з клієнтами і виконавцями по країнах СНД. Багато виконавців з Росії та інших країн СНД. Дізнатися більше... 
  • Вигідна біржа фріланса для замовників в плані доступності цін. Оптимальний варіант заробітку для початківців і досвідчених фрілансерів. Фріланс біржа, працює з клієнтами і виконавцями з Росії і країн СНД. Дізнатися більше...

Отправить комментарий

Добавлять новые комментарии запрещено.*

Новые Старые