Конструктор сайтів на FREEhost.UA – інструмент для розробки сайтів в Україні.

Створіть самостійно свій сайт без великих фінансових витрат.

Хостинг-провайдер FREEhost.UA надає можливість створити невеликий сайт на конструкторі сайтів, за доступними цінами.
З огляду на останні події з COVID-19, присутність бізнесу на просторах Інтернету, є основною запорукою стабільної комунікації з клієнтами, партнерами і постачальниками. Месенджери, персональні і бізнес сторінки в соцмережах - не справляються зі своїми завданнями.
Більшість людей починають пошук товарів та послуг в Інтернет. Підприємці та приватні особи, які хочуть надавати свої послуги і товари, не завжди в змозі створити дорогий сайт. Конструктор сайтів FREEhost.UA дозволяє створити власний професійний web-сайт кожному! Для цього не потрібно мати навичок програмування. Досить вибрати один із шаблонів дизайну і наповнити його актуальною інформацією. Все так же, як в звичному текстовому редакторі.
Вам потрібен сайт, щоб підтримувати зв'язок з рідними та близькими, ділитися інформацією з однодумцями? Потрібен сайт для фрілансу? Хочете свій сайт для бізнесу? Ви можете це зробити швидко і без особливих витрат з тарифом «Конструктор сайтів» на FREEhost.UA.

Що дешевше? Замовити сайт або створити самому на конструкторі сайтів?

Ваші витрати при замовленні сайту на CMS або при розробці статичного сайту.

Ваші витрати при створенні сайту на конструкторі.

  • Тариф «Конструктор сайтів» – від 700 грн. (Оплата щороку)
    Домен і хостинг – безкоштовно (входить у вартість тарифу)
    Розробка сайту – ви робите сайт самі в інтуїтивно зрозумілому конструкторі сайтів.
    Разом – від 700 грн. * 

* Дані розрахунки приблизні, однак відображають в цілому суть розтрат. Варто врахувати і те, що сайти на CMS, у вас навряд чи вийде створити швидко, не маючи підготовки. Відповідно, вам доведеться знайти виконавця, який доведе ваш сайт до кінця. Це додаткові витрати. Конструктор сайтів, дозволяє створити сайти швидко і без особливих витрат, а наданого функціоналу, цілком вистачає на початковому етапі.

Переваги конструктора сайтів FREEhost.UA

Сьогодні важко уявити будь-який бізнес без свого сайту. Навіть фрілансери і приватні майстри створюють невеликі ресурси для реклами своїх послуг. Дуже часто підприємці стикаються з проблемою створення сайтів. Компанії з великим бюджетом можуть дозволити найняти собі фахівців, щоб створити і розкрутити веб-ресурс, а що ж робити в цьому випадку малому і середньому бізнесу, у яких немає грошей оплатити подібну послугу? Вирішити цю проблему допоможе конструктор сайтів.
Завдяки конструктору можна за лічені години зробити робочий сайт. Крім цього існують і інші достоїнства даного інструменту розробки.

  • Прийнятна ціна;
  • Зрозумілий інтерфейс;
  • Зручне управління;
  • Багатофункціональність;
  • Готові до використання мануали;
  • Підтримка мобільних пристроїв;
  • Постійна технічна підтримка;
  • Безкоштовна реєстрація домену;
  • Безкоштовна електронна пошта.

Ви зможете створити самостійно свій сайт на конструкторі сайтів FREEhost.UA

  • Без знання коду. Розробка сайту разом з конструктором сайтів FREEhost.UA – це під силу кожному. Потрібно всього лише вибрати необхідні вам елементи сайту і розташувати їх так, як вам захочеться.
  • Адаптивність. Ви зможете створити сайт, який буде адаптуватися під всі популярні дозволу екранів. Ваш сайт буде зручним і привабливим на всіх пристроях.
  • Багатомовність. Потрібно створити сайт відразу на декількох мовах? У вас буде можливість використовувати 40+ мов. Подбайте про те, щоб вашим клієнтам було зручно отримувати від вас інформацію рідною мовою.
  • 200+ готових шаблонів. 200+ яскравих шаблонів на будь-яку тематику. Більш 20+ тем. З будь-яким шаблоном ваш сайт буде в тренді сучасного дизайну! Також є готові теми для посадкових сторінок і Лендінгу.

Конструктор сайтів – Найчастіші питання

✓ Які сайти можна створити на конструкторі сайтів FREEhost.UA?
Актуальний конструктор сайтів FREEhost.UA, що дозволяє самостійно створити сайти на конструкторі сайтів без знання коду:

  • Сайт візитка
  • Корпоративний сайт
  • Особистий блог / Прес-центр компанії
  • Персональна сторінка
  • Landing Page (Лендінгем Пейдж)
  • Невелику вітрину магазину (10 - 20 товарів)

✓ Які переваги конструктора сайтів FREEhost.UA?
Конструктор сайтів FREEhost.UA, зарекомендував себе як простий і функціональний хостинг, що дозволяє створювати самостійно функціональні сайти.
За кілька годин, можна створити сайт на конструкторі FREEhost.UA. Головна зручність в тому, що у вас є можливість створювати свій сайт, за допомогою простого перетягування і редагування потрібних елементів. Можливість створити адаптивний сайт з великим вибором плагінів.
Також, при замовленні послуги «Конструктор сайту» на 1 рік ви отримуєте безкоштовну реєстрацію доменного імені на аналогічний термін і можливість створити власну пошту.
✓ Кому підійде конструктор сайтів FREEhost.UA? Якщо вам необхідно створити швидко свій сайт з мінімальними фінансовими витратами, а також, ви плануєте надалі самі його розвивати і наповнювати без залучення сторонніх фахівців, варто вибрати тариф «Конструктор сайтів» на FREEhost.UA.
✓ Чи можна протестувати безкоштовно конструктор сайтів на FREEhost.UA?
Хостинг-провайдер FREEhost.UA надає тестовий безкоштовний період для ознайомлення на строк до 7 днів. Під час тестування ви зможете в повній мірі оцінити для себе переваги і недоліки конструктора сайтів.
✓ Чи можна отримати конструктор сайтів FREEhost.UA безкоштовно?
Отримати конструктор сайтів безкоштовно цілком реально. Для цього необхідно сплатити річну підписку на пакет послуг хостингу «Вигідний», «Великий», «Максимум», «Перфект» або «Експерт». Крім подарунка у вигляді конструктора веб-сайтів, ці пакети дозволяють зареєструвати домен безкоштовно для свого сайту. Тобто, щоб швидко зробити і запустити свій сайт на платформі FREEhost.UA, необхідно тільки сплатити хостинг, а все інше до нього додається.
✓ Чи можна створити Інтернет-магазин на конструкторі сайтів FREEhost.UA?

Конструктор сайту дозволяє створювати сайт візитку, корпоративний сайт або персональну сторінку. Для створення електронного магазину, з кошиком замовлення і прайс-листами, краще обрати розробку сайту на CMS.

Що потрібно зробити, перш ніж створювати сайт на конструкторі сайтів?

Обов'язково, перш ніж обирати конструктор сайтів FREEhost.UA, скористайтеся пробним періодом на 7 днів.
Шляхи відступу. Припустимо, ви спробували конструктор сайтів протягом 7 днів і він вам сподобався. Не поспішайте купувати тариф «Конструктор сайтів». А якщо через місяць, ваші справи підуть вгору і ви захочете більш функціональний сайт? В такому випадку, вам доведеться купувати новий хостинг. Тому, раджу вам придивитися до тарифних планів віртуального хостингу, де конструктор сайтів йде в комплекті. Наприклад, тариф хостингу «Вигідний», практично нічим не відрізняється за ціною з тарифом «Конструктор сайтів», зате якщо ви вирішите замовити розробку сайту на CMS, у вас вже буде хостинг з доменом, за які не доведеться платити.
Чи потрібен вам власний сайт? У зв'язку з COVID-19, багато хто усвідомив, що Інтернет став єдиним джерелом зв'язку. Особливо, це відчув на собі малий бізнес. Потреба у власному сайті, виникла у багатьох, а ось фінансових коштів на її реалізацію – не так і багато. Спостерігав, коли піцерії, створювали силами офіціантів і барменів, невеликі сайти на конструкторах сайтів і запускали рекламу. Так, це дало їм можливість мати постійні замовлення і не закриватися, а офіціанти мали можливість продовжувати роботу. Хтось, зараз намагається створити свій сайт для бізнесу і не має значних фінансів, щоб замовити готовий сайт. Більш того, зараз все швидко змінюється і немає гарантії, що створений сайт під один вид діяльності, буде актуальним завтра. Ці страхи, можуть утримувати бізнес від ідеї створити свій сайт. Однак, в такому випадку, вам варто скористатися готовим рішенням, яке дозволить створити сайт самостійно без великих фінансових вкладень. Конструктор сайтів в Україні з хостингом на FREEhost.UA, дозволить вам створити свій сайт в перебігу декількох годин і запустити рекламу своїх послуг/товарів. Сайт на конструкторі, це зручний інструмент, якщо потрібно створити сайт швидко і без великих витрат. Перевагою конструктора сайту є і те, що вам не потрібно володіти навичками програмування і ви зможете зробити сайт на конструкторі – самостійно. Якщо ж ви зміните вид діяльності, ви зможете самостійно змінити свій сайт, під ваші нові потреби. Конструктор сайтів в Україні – гнучке рішення для малого бізнесу.

Чому варто купувати хостинг FREEhost.UA з конструктором сайтів?

Є два варіанти — або створити сайт на своєму комп'ютері, або відразу на хостингу. У першому випадку, вам після створення сайту, доведеться витрачати час і сили на перенесення свого сайту на хостинг. З одного боку, це може і не зайняти багато часу, проте наступні правки і зміни, доведеться швидше за все робити знову на комп'ютері і потім переносити сайт на хостинг. І так до нескінченності.
Звичайно, ви можете замовити сайт і у вас буде можливість редагувати його самостійно. Або, ви можете скористатися послугами розробника вашого сайту, і він самостійно вноситиме правки.
Однак, якщо ви не сильно багато маєте в своєму розпорядженні фінансів, вам куди зручніше буде скористатися конструктором сайтів. Наприклад, конструктор сайтів на FREEhost.UA, дозволяє створити свій сайт і самостійно його редагувати в режимі реального часу.
Також, як писав вище, раджу вам чітко для себе визначиться, який тариф вам вибрати.
Тариф «Конструктор сайтів», при оплаті на 1 рік, дозволить вам отримати домен в подарунок з можливістю налаштувати свою пошту на домені. Однак, у вас не буде можливості в разі чого, використовувати своє місце на хостингу для створення сайту на CMS або статичного сайту.
З іншого боку, якщо ви розумієте, що вам цілком вистачить функціоналу конструктора сайтів FREEhost.UA, вам нема чого купувати більш дорогі тарифи.
При цьому, звертаю увагу, що на тарифних планах UNIX-хостингу, є тарифи: «Вигідний», «Великий», «Максимум», «Перфект» та «Експерт». У вартість даних тарифів, входить конструктор сайтів FREEhost.UA. Дані тарифи зручні тим, що у вас буде можливість використовувати конструктор сайтів і паралельно, ви зможете створити і розмістити будь-який сайт на своєму хостингу. Це зручно, якщо ви хочете створити свій сайт на конструкторі сайтів і паралельно почати освоювати одну з CMS.
Також, ви швидше за все захочете знайти безкоштовний хостинг. Однак, потрібно розуміти, що головна перевага платного хостингу з конструктором сайтів – це можливість отримати відмінний конструктор сайтів для створення свого сайту, і надійно працюючий хостинг, який не може бути безкоштовним.
Якщо в майбутньому, вам буде потрібно перенести свій сайт куди-небудь, ви зможете це зробити, так як хостинг FREEhost.UA, пропонує конструктор сайтів без прив'язки до свого хостингу.

Мій чесний відгук про конструктор сайтів FREEhost.UA

Займаюся розробкою статичних сайтів з 2014 року. За цей час, стабільно на протязі не одного року, працюю з хостинг-провайдером FREEhost.UA. З конструктором сайтів FREEhost.UA, знайомий з самого початку. У 2015 році, створив перший сайт на конструкторі сайтів для знайомого. Надалі, підтримував і обслуговував цей сайт протягом двох років. Через два роки, було прийнято рішення, розробити і створити статичний сайт, який був більш стильним і мав зручні фотогалереї. Таким чином, не намагаюся схилити вас до придбання даного конструктора сайтів, а навпаки, хочу, щоб ви розуміли, що він дозволяє створити прості і сучасні сайти.
За час роботи з конструктором сайтів, отримав великий досвід роботи з даним конструктором і можу сказати, що це цілком робочий і вкрай бюджетний інструмент для створення невеликих сайтів. Більш того, рекомендую вам ознайомиться з даними конструктором сайтів, скориставшись тестовим періодом в 7 днів, щоб зробити для себе висновки і зрозуміти, чи підходить він вам чи ні.
Якщо ви продаєте товар або надаєте послуги, можна замовити розробку сайту на фріланс біржі, що буде для вас оптимальним рішенням в плані «ціна-якість».

Де замовити розробку сайту?

На просторах СНД, є безліч фріланс бірж, де можна знайти виконавців для виконання поставлених завдань. Якщо ви, хочете замовити розробку сайту за доступною ціною і отримати прийнятний результат, ось список одних з перевірених часом фріланс бірж, де ви зможете знайти досвідчених виконавців, за доступною ціною і зробити безпечну угоду.

  • Біржа фріланс послуг. Варто розглянути для жителів України (багато виконавців з України). Одна з надійних бірж фріланса в СНД. В цілому, дана біржа, працює з клієнтами і виконавцями з усіх країн колишнього СРСР. Дискримінації на біржі, з політичних відмінностей - немає. Тут цінують як замовників так і виконавців. Дізнатися більше...
  • Вважається біржа фріланса №1 в Росії. Працює з клієнтами і виконавцями по країнах СНД. Багато виконавців з Росії та інших країн СНД. Дізнатися більше...
  • Вигідна біржа фріланса для замовників в плані доступності цін. Оптимальний варіант заробітку для початківців і досвідчених фрілансерів. Фріланс біржа, працює з клієнтами і виконавцями з Росії і країн СНД. Дізнатися більше...

Отправить комментарий

Добавлять новые комментарии запрещено.*

Новые Старые