Використання сервісу OneDrive на комп'ютері під керуванням Windows 10.

OneDrive - це безкоштовна хмарна пам'ять, пов'язана з вашим профілем Майкрософт. Якщо ви збережете в ній файли, то будете мати до них доступ з будь-якого комп'ютера, планшета або телефону.

Основи OneDrive в Windows 10.

Щоб зберегти документ, над яким ви працюєте, в OneDrive, виберіть папку OneDrive зі списку місць збережень. Щоб перемістити файли в OneDrive, відкрийте Провідник і перетягніть їх в папку OneDrive.

У вас немає доступу в Інтернет.

Файли, збережені в OneDrive, доступні в режимі онлайн на сайті OneDrive.com і на комп'ютері в автономному режимі. Це означає, що ви можете використовувати їх навіть тоді, коли у вас немає підключення до Інтернету. Після повторного підключення, OneDrive проведе оновлення онлайн-версії, використовуючи зміни, внесені в автономному режимі.

Автономні файли корисні, коли у вас немає доступу до мережі Wi-Fi, але вони займають місце на вашому комп'ютері. Якщо не вистачає дискового простору, то можна використовувати менше місця для зберігання файлів OneDrive в автономному режимі:

Іконки в Провіднику показують стан синхронізації папок і файлів, доступних в автономному режимі.

- сумісний з версією в режимі онлайн.

- триває синхронізація папки з файлами.

- версія на ПК не синхронізується онлайн-службою OneDrive. Щоб дізнатися чому, в правій частині панелі завдань клацніть правою кнопкою миші (або натисніть і утримуйте пальцем) піктограму послуги OneDrive і виберіть команду «Переглянути проблеми з синхронізацією».

Отправить комментарий

Добавлять новые комментарии запрещено.*

Новые Старые