Конструктор сайтів для бізнесу.

Розробка сайту на конструкторі сайтів uKit - краще рішення з мінімальними витратами.
Створіть свій сайт без знання коду за 30 хвилин.

Простий і потужний конструктор сайтів uKit - початок шляху до створення особистого сайту або сайту для бізнесу.

✓ З чистого аркуша або використовувати готовий шаблон.
У вас є можливість вибрати готовий шаблон або почати створювати сайт з пустого шаблону.

  • 38 тематик
  • 350+ шаблонів

✓ Безкоштовний інструмент для швидкого створення магазинів, сайтів-візиток і особистих сайтів зі сторінок «ВКонтакте» і Facebook. 

ukit Alt Зробіть свій сайт з будь-якої сторінки на facebook або створіть Інтернет-магазин або сайт бренду з сторінки в ВКонтакте.

* Відкрийте сайт і перейдіть в самий низ, вибравши цей інструмент (дивимося скрін нижче).

Можливості конструктора сайтів uKit.

Створювати сайт в конструкторі сайтів, має бути просто і приємно. Конструктор бізнес сайтів uKit - це простий і ефективний спосіб створення працюючого сайту. Дайте волю фантазії або скористайтеся готовими варіантами.
  • Адаптивність. Всі шаблони в конструкторі сайтів uKit - 100% адаптивні під будь-які пристрої. Ваш сайт буде відмінно виглядати на будь-яких пристроях.
  • Типографіка. Шрифти - невід'ємна частина красивого сайту. У вас буде можливість вибрати готові шрифти або скористатися своїми.
  • Все по сітці. Конструктор сайтів uKit, дозволяє використовувати єдину сітку для макета, що дозволить вам створити свій сайт в логічній цілісності для сприйняття.
  • Палітри. Конструктор сайтів uKit, дозволяє вільно експериментувати з колірними палітрами і застосовувати фірмові кольори для свого сайту.
  • Без обмежень. Не обмежуйте себе в процесі створення свого сайту, а конструктор сайтів uKit - подбає про те, щоб все це зберегти.

uKit надає можливість створити свій сайт з мінімальними витратами.

✓ КОНСТРУКТОР.


Просто додайте елементи на сайт. При створенні сайту на конструкторі сайтів uKit, вам досить додавати і перетягувати елементи сайту на свій розсуд. Всі дії по редагуванню свого сайту, ви будете здійснювати в інтуїтивно зрозумілому редакторі.

✓ ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИН.


Продавайте онлайн з конструктором сайтів uKit, ви зможете створити Інтернет-магазин, так як в ньому передбачено все необхідне для ефективного продажу.

  • Налаштуйте форму, щоб отримувати тільки важливі дані про замовлення.
  • Уточніть способи доставки, наприклад, самовивіз або доставку кур'єром.
  • Виберіть зручні способи прийому платежів: банківські карти, Яндекс.Касса, PayPal або інші.

✓ НАЛАШТУВАННЯ.


Домен, пошта, SSL сертифікат Конструктор сайтів uKit, дозволяє закріпіть за своїм сайтом, щоб всі люди могли знайти ваш сайт, за доменим ім'ям.
Також, є додаткові налаштування сайту.

  • Прикріплення власних доменів.
  • Безкоштовна пошта на вашому домені.
  • Безкоштовний SSL сертифікат.

✓ ПРОСУВАННЯ.

Залучайте клієнтів. Використовуйте інструменти для залучення клієнтів і просування сайту в пошукових системах. Розвивайте свій бізнес за допомогою чатів, зворотних дзвінків, розсилок, соціальних мереж і систем аналітики.
  • Оцініть готовність свого сайту до просування. Вбудований візард підкаже наскільки сайт готовий до просування, а продумані SEO-настройки допоможуть зробити все правильно.
  • Аналізуйте і покращуйте свій сайт без зайвих витрат. Підключіть Google Analytics або Яндекс.Метрику і отримуйте детальну статистику по багатьом параметрам.

Спробуйте всі переваги конструктора сайтів uKit - безкоштовно.

Всім потрібен час щоб подумати, тому uKit передбачив 14 днів безкоштовного пробного періоду.

Питання створення сайту є досить актуальним для тих, хто займається підприємництвом. З одного боку, хочеться мати сучасний і працюючий сайт, який зробить впізнаваним і затребуваним компанію або бізнесмена, а з іншого - потрібно платити гроші розробникам, і, причому чималі.
Чи можна самому спробувати створити працюючий сайт? І як бути, якщо з програмуванням і з IT-технологіями зовсім «туго»?
Сервіс по створенню бізнес-сайтів uKit, дає можливість людині, яка має початкові знання користування комп'ютером, зробити свій сайт самостійно. Все інтуїтивно зрозуміло, а послідовність дій виконується покроковою інструкцією в самому конструкторі сайтів uKit.

Основні переваги конструктора сайтів uKit.

✓ Які сайти можна створити на конструкторі сайтів uKit? Актуальний конструктор сайтів uKit, що дозволяє самостійно створити сайти з нуля на конструкторі сайтів без пізнання коду за 30 хвилин:

  • Сайт візитка
  • Корпоративний сайт
  • Особистий блог/Прес-центр компанії
  • Персональна сторінка
  • Landing Page (Лендінг Пейдж)
  • Інтернет магазин

Звичайно, швидкість створення сайту, сильно залежить від загальної підготовленості користувача. Якщо заздалегідь був зібраний матеріал і продумана структура сайту, то кілька сторінок сайту, можна створити буквально за 30 хвилин.  

✓ Які переваги конструктора сайтів uKit? Конструктор сайтів uKit, зарекомендував себе як простий, функціональний і потужний конструктор сайтів, що дозволяє створювати самостійно красиві сайти, без редагування коду і навичок програмування. На конструкторі сайтів uKit, ви також зможете створити Інтернет-магазин.

✓ Чим відрізняється uKit від інших конструкторів сайтів? Даний конструктор сайтів, дозволяє за короткий час, створити функціональний, гарний сайт для бізнесу. Тарифні плани, з урахуванням домену та хостингу, є максимально доступними. Є постійна технічна підтримка.
Відмітна сторона даного конструктора - вбудована потужна аналітика. Дана можливість, дозволяє вам особисто, без залучення дорогих послуг SEO фахівців, зробити свій сайт привабливим для пошукових систем. Адже виправлення SEO помилок, є запорукою успішного просування вашого сайту.
Плюсом конструктора сайтів uKit, є наявність великого вибору якісних шаблонів для сайту з продуманим і сучасним, адаптивним під всі пристрої дизайном.

✓ Кому підходить конструктор сайтів uKit? Якщо ви, хочете створити власний сайт з мінімальними витратами, варто зробити це на конструкторі сайтів. Вам не потрібно буде звертатися до фрілансерам або web студій, які будуть вам розробляти сайт. Вам не потрібно буде витрачати безліч часу на те, щоб розбиратися у всіх тонкощах сучасних CMS системах. Немає потреби шукати SEO фахівця, який буде виправляти SEO помилки на сайті. Все це, ви зможете зробити самостійно, на конструкторі сайтів uKit. Якщо підрахувати вартість тарифного плану uKit і порівняти з витратами, витраченими при замовленні сайту у фрілансера - ви значно зможете заощадити при використанні конструктора сайтів uKit.
Варто врахувати, що подальше обслуговування і наповнення сайту, буде максимально простим і швидким.
Відповідно, створити сайт на uKit, варто всім, хто хоче створити свій сайт для бізнесу з мінімальними витратами фінансів, часу, сил і нервів.

✓ В рамках конструктора сайтів uKit, створення Інтернет-магазину можливо декількома способами:

  • Віджет «Товар магазину». Це вбудований в uKit віджет, який доступний в рамках тарифу «Магазин». Варто звернути увагу, що використовуючи даний віджет, ви зможете додати будь-яку кількість товарів в свій Інтернет-магазин (uKit не робить обмежень на кількість товарів).
  • Віджет інтернет-магазину Ecwid. Це зовнішній віджет, на відміну від віджета «Товар магазину», дозволить створити вам невеликий Інтернет-магазин з різними можливостями. Віджет Ecwid доступний на всіх тарифах конструктора сайтів uKit.
✓ Зробити сайт з сторінки Facebook або ВКонтакте? Конструктор сайтів uKit дозволяє швидко створити з існуючої сторінки facebook або ВКонтакте - свій сайт. Даний інструмент, підходить тим, хто має свою сторінку в соцмережах facebook або ВКонтакте. Створіть, наприклад, свій Інтернет-магазин або вітрину товарів/послуг зі свого магазину товару в ВКонтакте. Вам не потрібно витрачати час на створення свого сайту, хостинг uKit - зробить це за вас.

Розвивайся і заробляй разом з конструктором сайтів uKit.

Будь-якому фрілансеру, необхідна зручна платформа для розміщення своїх робіт, які можна демонструвати своїм клієнтам. Це може бути портфоліо або каталог послуг, що дозволяє оцінити рівень майстерності фрілансера в тій сфері, в якій він працює.
Конструктор сайтів uKit, дозволяє створити сайт швидко і не витрачати багато часу на його обслуговування. Це відмінне рішення для всіх, хто хоче створити сучасний, стильний сайт і не думати про те, що його потрібно оновлювати, встановлювати повторно модулі, які «відпали» після чергового оновлення CMS. Конструктор сайтів uKit дозволить вам створити швидко свій сайт і почати просувати свої послуги. Головне, що сайти, створені на uKit, мають сучасний, зручний і повністю адаптивний під всі пристрої дизайн. Ваші сайти на uKit, будуть виглядати привабливо і стильно.
Також, якщо ви є фрілансером в сфері створення сайтів, ви зможете створювати сайти на конструкторі сайтів uKit, для своїх клієнтів і заробляти на цьому. Це зручна система, яка надасть вам гнучкі інструменти по «збірці» сайтів на конструкторі uKit. Варто врахувати, що на даний момент, конструктор сайтів uKit, надає дійсно вигідні тарифи, що дозволяють використовувати конструктор сайтів uKit для малого бізнесу на вигідних умовах.
Скористайтесь безкоштовним пробним періодом на 14 днів.

Короткий огляд конструктора сайтів Юкіто (uKit).

uKit: потужний конструктор сайтів для бізнесу. Багато підприємств з'являються в Інтернет просторі кожну секунду, в той час як інші щосили намагаються отримати свою присутність в Інтернеті. І як правило, власники існуючих сайтів, стикаються з безліччю технічних деталей, що лежать в основі базової архітектури їх сайту, які створюють значні фінансові витрати по обслуговуванню сайтів. Відповідно, кожному власнику свого сайту, хочеться мінімізувати витрати на обслуговування і просування сайту. Особливо гостро стоїть ця проблема, перед малим бізнесом у якого немає на початковому етапі значних фінансів. Шукаючи краще рішення для створення і підтримку сайту, можна наштовхнутись на конструктор сайтів uKit, з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом і економічним рішенням для створення веб-сайтів малого бізнесу.
Давайте детально розглянемо, чого ми можемо досягти за допомогою конструктора сайтів uKit, і чому слід віддати перевагу цьому рішенню.

Простота.Створення власного професійного веб-сайту - це дуже простий процес завдяки конструктору uKit, адже у нього є інтуїтивно зрозумілий і простий інтерфейс з безліччю готових шаблонів. Варто звернути увагу, що на даний момент, є 350+ якісних і адаптивних шаблонів. Для створення унікального сайту, вам не потрібно кодування. Система управління сайтом дозволяє користувачам створювати галузеві веб-сайти за допомогою вбудованих адаптивних шаблонів, за допомогою простого перетягування потрібних елементів і їх редагування.
Якщо ви не можете знайти потрібний шаблон, щоб створити свій унікальний сайт, ви можете вибрати порожній шаблон і створити сайт з нуля.

Технологія.

Після того, як ваш сайт створений, або навіть якщо у вас вже є існуючий сайт, система штучного інтелекту uKit може допомогти вам оновити ваш сайт в відповідності з останніми тенденціями.
Система ШІ (штучний інтьелект) виконує аналіз понад тисячу інших веб-сайтів і надає актуальну інформацію про те, що найкраще підходить для клієнтів uKit. Крім того, система ШІ автоматично впроваджує кращі практики і виправляє будь-які типові помилки, що виникають на цьому шляху.
Крім того, ця технологія настільки проста у використанні, що вам потрібно всього лише один клік, щоб ваш сайт слідував веб-правилам. Просто введіть домен вашого сайту і uKit виконає свою роботу з аналізу вашого сайту, представивши перед вами оновлену версію всього за 10 хвилин. Ви можете переглянути результат і при необхідності внести правки відповідним чином і опублікувати виправлення на своєму сайті.

Просування.

uKit допоможе вам проаналізувати, чи готовий ваш сайт до просування або потребує додаткових налаштувань. Вийшовши в Інтернет завдяки своєму сайту, ви зможете просувати свій бренд за допомогою більш 30 інструментів uKit для просування і залучення потенційних клієнтів, а також отримувати інформацію про продуктивність вашого веб-сайту.

Ціна.

У порівнянні з іншими доступними конструкторами сайтів в СНД, у uKit є дуже гнучкі пакети для вибору. В основному є три плани, але ви можете отримати пробну версію конструктора сайтів протягом 14 днів, перш ніж проводити оплату тарифу. Створити сайт на конструкторі сайтів uKit - це можливість значно заощадити фінансові витрати при розробці власного сайту.

Висновок.

uKit пропонує приголомшливі дизайни шаблонів, можливість підключення до Google Maps, Google Console і Google Analytics, а також підтримку Live Chat для відповідей на запити через сайт і функцію замовлення зворотнього дзвінка. Крім того, він також інтегрується з Ecwid, щоб допомогти вам запустити свій Інтернет-магазин. Або, скористайтеся власним віджетом uKit, для запуску свого Інтернет-магазину.
Конструктор сайтів uKit, дозволить вам створити стильний і працючий сайт, який буде вам вірним помічником в бізнесі. Сайти, створені на конструкторі uKit працюють швидко і відмінно просуваються в пошукових системах.
Конструктор сайтів uKit, користується успіхом у малому бізнесі як в Україні, так і країнах СНД. uKit - це серйозний інструмент, орієнтований передусім на малий бізнес, власники якого хочуть створити професійний веб-сайт з мінімальними витратами. Цей конструктор дійсно пропонує відмінні функції, включаючи сильну платформу для ведення блогу, надійні інструменти SEO, аналітику сайтів і можливість інтеграції з електронною комерцією.

Де замовити розробку сайту?

На просторах СНД, є безліч фріланс бірж, де можна знайти виконавців для виконання поставлених завдань. Якщо ви, хочете замовити розробку сайту за доступною ціною і отримати прийнятний результат, ось список одних з перевірених часом фріланс бірж, де ви зможете знайти досвідчених виконавців, за доступною ціною і зробити безпечну угоду.

  • Біржа фріланс послуг. Варто розглянути для жителів України (багато виконавців з України). Одна з надійних бірж фріланса в СНД. В цілому, дана біржа, працює з клієнтами і виконавцями з усіх країн колишнього СРСР. Дискримінації на біржі, з політичних відмінностей - немає. Тут цінують як замовників, так і виконавців. Дізнатися більше...
  • Вважається біржа фріланса №1 в Росії. Працює з клієнтами і виконавцями по країнах СНД. Багато виконавців з Росії та інших країн СНД. Дізнатися більше...
  • Вигідна біржа фріланса для замовників в плані доступності цін. Оптимальний варіант заробітку для початківців і досвідчених фрілансерів. Фріланс біржа, працює з клієнтами і виконавцями з Росії і країн СНД. Дізнатися більше...

Отправить комментарий

Добавлять новые комментарии запрещено.*

Новые Старые